Saadet Partisi gençlik kollarından “Gönüllü Belediyecilik” projesi

Saadet Trabzon il gençlik kolları başkanı Furkan Kocagöz, Biz Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak birlikten kuvvet doğar anlayışıyla bir araya geldik. “Gönüllü Belediyecilik” proje sayesinde tüm halkımızı ve yöneticilerimizi yerel yönetimlerde daha iyi sonuçlar elde edebilmek, en önemlisi de en güzel hizmeti almak ve sunabilmek için milletle yönetimi kardeş olarak kavuşturmaya davet ediyoruz dedi.

06 Mayıs 2019 Pazartesi 13:16
Saadet Partisi gençlik kollarından “Gönüllü Belediyecilik” projesi

Saadet Partisi Trabzon il gençlik kolları “Gönüllü Belediyecilik” temalı proje çalışması nedeni ili Giresun’un Çanaklı ilçe belediyesinin de bir uygulama ortaya koydular. İlçenin Karınca Kalesi diye adlandırılan ve halka mesire alanı olarak açılması düşünülen bölgede çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmasında bulundular. Yaptıkları çalışmalarla alakalı açıklamalarda bulunan Saadet Trabzon il gençlik kolları başkanı Furkan Kocagöz, dayanışma ve halkla bütünleşmenin bir örneği olarak bu çalışmaları yaptıklarını dile getirdi. Furkan Kocagöz çalışmalarla ilgili detayları şu şekilde dile getirdi.

“Bilgi, beceri ve yeteneklerini maddi bir kazanç beklemeksizin belediye hizmetleri ve en önemlisi de bu vatan için harcayacak olan gönüllüler olarak bugün Giresun İlimizin Çanakçı İlçesindeyiz.Doğu Karadeniz’de ki İllerimizin Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Olarak bugün Giresun Çanakçı ilçesin de bir araya geldik.Gümüşhane, Trabzon, Rize, Samsun ve Giresun İllerimiz başta olmak üzere, Türkiye'mizi temsilen bugün yapmış olduğumuz "Gönüllü Belediyecilik" adlı projemizle hizmet etmek ve Türkiye'ye bir ses duyurmak için bir arada bulunduk.

Yerel yönetimler, vatandaşların demokratik eğitiminin gelişmesinde ve ulusal düzeyde demokrasinin kurumsallaşmasında elverişli imkânlar sunarlar. Çok farklı katılım modellerinin uygulamaya aktarılmasının amacı, yerel seçilmiş organlar ile yerel topluluk arasındaki ilişkinin sürekliliğini sağlamak ve bu sayede temsili demokrasinin açıklarını kapatmaktır. Diğer katılım yöntemleriyle beraber gönüllü katılım, yerel seçilmişlerle vatandaşları bir araya getiren birlikte yönetim anlayışının bir yansımasıdır.

Biz Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak birlikten kuvvet doğar anlayışıyla bir araya geldik. Bu proje sayesiyle tüm halkımızı ve yöneticilerimizi yerel yönetimlerde daha iyi sonuçlar elde edebilmek, en önemlisi de en güzel hizmeti almak ve sunabilmek için milletle yönetimi kardeş olarak kavuşturmaya davet ediyoruz.

Bu yapmış olduğumuz projemiz katılımcı belediyecilik anlayışına önem veren çok önemli faaliyettir. El ele vererek yaşadığımız kent için çok önemli hizmetlerde bulunabiliriz. Bizim yaşadığımız çevreyi başta hayatımızı düzeltmemiz veya daha güzel hale getirmemiz için hiç bir şeyin engel olmadığını iman varsa imkânımızın da olduğunu unutmamalıyız ve var gücümüzle çalışmalıyız.

"Gönüllü Belediyecilik" temalı projemizin gerçekleştirilmesin de emeği geçen başta Çanakçı Belediye Başkanımız Sayın Tuncay Kasım Bey'e, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Samsun ve Giresun İl Gençlik Kolu Başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.