Saadet Partisi Ortahisar ilçe kongresi gerçekleştirildi.

SP Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman'ın katılımıyla yapılan kongrede tek liste ile girilen seçimde Burak Turan SP'nin Ortahisar ilçe başkanı oldu.

12 Ocak 2020 Pazar 15:33
Saadet Partisi Ortahisar ilçe kongresi gerçekleştirildi.

Kongreye SP Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman'ın yanı sıra İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, SP Trabzon belediye başkan adayı Hasan Saka, SP il Başkanı Cevat Kurt, Araklı eski belediye başkanı Ümit Çebi ve birçok konuk ve partililer katıldı. SP Milletvekili Karaduman kongrede yaptığı konuşmada "Milli Görüşün 4 partisi imamhatiplerin orta kısmını açtığı için değil emperyalizmin oyunlarını bozduğu için kapatıldı. Emperyalizm ve siyonizm senin dinini yaşamana değil emrinde olup olmadığına bakar. Artık Karadeniz Bölgesi'ndeki ürünümüz fındığın fiyatını devletimiz değil bir İtalyan firması Ferrero  belirliyor. Ürününün fiyatını kim belirliyorsa o ülkede iktidar o'dur" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.