Saadet Partisi - TİSKİ kriziyle ilgili flaş açıklama! "Meseleyi kapattık!"

Başkan Kurt, “Konunun daha fazla uzamasının Trabzon halkına bir faydası olmadığını düşünüyorum. Meseleyi karşılıklı helalleşerek noktaladık.” dedi

04 Şubat 2021 Perşembe 11:20
Saadet Partisi - TİSKİ kriziyle ilgili flaş açıklama! "Meseleyi kapattık!"

SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ile yaşadığı kriz ile ilgili konuştu. Kurt konu ile ilgili şunları dile getirdi: “O süreçte bize yapılan şeyi doğru karşılamadık. Bir insan olarak, bir emekçi olarak yaşanan olayı doğru bulmadık. Üzerimizde bir kimlik var ve önemli bir camianın başkanı durumundayız. O yüzden o durum bizi rahatsız etti, bununla ilgili itirazımız oldu ve süreç kamuoyuna bu şekilde mal oldu.”

DAHA FAZLA UZAMAMALI
Kurt, “Konunun daha fazla uzamasının Trabzon halkına bir faydası olmadığını düşünüyorum ve halkımıza saygısızlık yapmak istemiyorum. Trabzon’un çok ciddi sorunları var, ben bu sorunları önemsiyorum. O dönem hem AK Parti Trabzon İl Başkanlığını vekaleten yürüten Hasan Dilekoğlu, hem de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ile bir araya geldik ve meseleyi karşılıklı helalleşerek noktaladık.” diye konuştu.

MESELEYİ KAPATTIK
Kurt: “Büyükşehir Belediye Başkanımızın ifadesi, ‘Keşke olmasaydı, bu durum yaşanmasaydı.’ oldu. Biz de meseleyi kapattık. Şunu söylemek isterim ki bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrin haklarını ve meselelerini gündem yapmaya devam edeceğiz. Benim önceliğim de, diğer yardımcılarımın önceliği de bu şekilde devam edecektir. Bu bize bir bedel olarak aktarılacaksa onu da ödemeye hazırız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.