Saadet Partisi Trabzon İl Kongresi Yapıldı.

Saadet Partisi 8. Olağan Kongresi Yapıldı.

27 Eylül 2020 Pazar 13:16
Saadet Partisi Trabzon İl Kongresi Yapıldı.

Saadet Partisi 8. Olağan Kongresi  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun video konferansla katılımıyla gerçekleşti. Kongreye İyi Parti Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık,Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez,İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Eğitim Sen Trabzon Şube Başkanı Engin Nur ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede konuşan Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Trabzon sorunlarını ele alarak, “Bugün Trabzon’un tarihi bir mekanındayız ve tarihi bir kongre yapıyoruz. Pandemi nedeniyle planlı yürüttüğümüz bu mütevazi kongremizde bulunan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Biz yeni dönemde nasıl bir yönetim ve nasıl kadro hazırlığı yaptık Hedefe kilitlenmek için Trabzon’da herkesimden, her düşünceden kendi alanında liyakatlı, siyaseti sadece niyetiyle hücreleriyle, insanlık için yapacak bir kadroyu hep birlikte delegelerin iradesine sunacağız.” dedi. “Asla bu kadro siyaseti kendisinin mevcut konumunu veya o konumdan daha ileri sıçrama tahtası görmeyecek. Sadece seçilen il yönetim kurulumuzla, Trabzon’un sorunlarını değil aynı zamanda kendi alanlarında uzman akademisyen, hekimlerimiz, hukukçularımızla, eğitimcilerden oluşturduğumuz 14 kişilik İl Başkanlığı danışma ekibi de devrede olacak. Bu davaya hizmet etmiş, bugüne kadar gelmiş tecrübeli kadroların hepsiyle birlikte 50 kardeşimizle birlikte İl İstişare Kurulunda toplam 150 kişiyle hep birlikte hizmet yapacağız.

Son Güncelleme: 27.09.2020 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.