Saadet’e iltihaklar sürüyor

İltihak ve Kongreye Hazırlık” adı altında gerçekleşen Ağustos ayı divanına, Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın ve Genel İdari Kurulu Üyesi Dursun Ali Düzenli katılarak, iltihakla Saadet Partisine katılanlara rozetlerini takdim ettiler.

30 Ağustos 2020 Pazar 15:47
Saadet’e iltihaklar sürüyor

Toplantıda yerel ve genel mesellerle ilgili bir açıklama yapan il başkanı Cevat Kurt ;Ağustos ayı, şanlı tarihimizde zaferler ayıdır, bunlardan ikisinin çok özel ve ayrı bir yeri vardır; Birincisi 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi, ikincisi 30 Ağustos 1922 Büyük Taarruzdur. Malazgirt’te bu vatanın kapıları bizlere açılırken, büyük taarruzda bizleri bu topraklardan çıkarmak isteyen haçlı zihniyetin hevesi kursağında kalmıştır ve Anadolu bizlere ebedi yurt olmuştur. Bu vesileyle Sultan Alparslan’dan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla, minnetle, rahmetle anıyorum.


Pandemi nedeniyle aksayan il kongremizi, tedbirlere uyarak 27 Eylül’de gerçekleştirme kararı aldık. Türkiye’nin Milli Görüş siyasetine ihtiyacının katlanarak arttığı bu zor günlerde, kongremiz daha fazla anlam kazanıyor. Üzerimizde ağır bir sorumluluk var, bunun farkındayız. Şartlar ağır, hiç olmadığı kadar zor ama umutsuz olamayız, oturup kurtarıcı bekleyemeyiz. Ayağa kalkacağız, elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız ve bu olumsuz tablayı hep birlikte değiştireceğiz. Saadet Partisi’nin yürüttüğü siyaset Türkiye’nin ihtiyacıdır. Toplumun geniş kesimleri bunu görüyor ve takdir ediyor. Genel Başkanımızın söylemlerinde ifadesini bulan bu siyaseti yerelde uyguluyoruz. Bu minvalde partimize iltihaklar gerçekleşmekte; son seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığımızı yapan, İyi Parti Eski İl Başkanı Hasan Saka, İyi Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Tuncay Toprak ve İyi Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Metin Bulut yaptığımız davet üzerine partimizde siyaset yapma kararı aldılar. Parti tabanımızı genişletecek politikalar uygulamaya devam ediyoruz, üye sayımızı planlı bir şekilde artırmaya çalışıyoruz. 

Partimize ciddi iltihaklar gerçekleşiyor, kongremizin heyecanını yüksek tutmak için yönetim kurulumuz ile bunları önemli bir bölümünü kongrede açıklama kararı aldık. Yeni dönemde Saadet Partisi Trabzon’da ana muhalefet vazifesini üstlenecek deneyimli ve ehliyetli bir kadro oluşturuyor ve bu kadroyla birlikte ilk seçimlerde yerelde iktidarı hedeflediğimizi siyasi hamaset olsun diye değil inanarak ifade ediyorum.


 

Son Güncelleme: 30.08.2020 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.