Şahinkaya Tırmanış Bahçesi bölgenin gözdesi olacak

Trabzon’un Düzköy ilçesi sınırları içinde yer alan Şahinkaya Tırmanış Bahçesi’nin yapılacak çalışmalar neticesinde bölge turizminin gözdeleri arasında yer alacağı belirtildi.

19 Eylül 2020 Cumartesi 10:32
Şahinkaya Tırmanış Bahçesi bölgenin gözdesi olacak

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Atilla Ataman, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Düzköy ilçe protokolüyle diğer ilgililer, Şahinkaya Tırmanış Bahçesi ve çevresinde incelemelerde bulundu, yapımı tamamlanan yeni yolun açılışını gerçekleştirdi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, kentin tarihi, doğal ve inanç turizmi konusunda önemli merkezleri bulunduğunu belirterek, “Turizmi çeşitlendirerek 12 aya yaymak için çalışmalar yapılıyor. Şahinkaya Tırmanış Bahçesi de bu anlamda önemli bir merkez. Doğa sporları, tırmanış sporu açısından güzel bir mekân. Bunun iyi değerlendirilmesi için tüm kurumlarımızla çalışmaları yürüteceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 19.09.2020 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.