Şampiyonlar Başkan Zorluoğlu'nu ziyaret etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, TEKNOFEST’te 2 yıl üst üste birincilik elde eden ve bu yılki yarışmaya da iddialı şekilde hazırlanan öğrencileri makamında kabul etti. Başkan Zorluoğlu şampiyon öğrencilere destek sözü verdi.

26 Şubat 2020 Çarşamba 17:10
Şampiyonlar Başkan Zorluoğlu'nu ziyaret etti

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde okuyan ve yaptıkları ‘KAŞİF’ isimli ‘Su Altı Robotu’ ile 2018 ve 2019 yılında TEKNOFEST’te birinci olan Kadir Yazıcı, Bünyamin Şenel, Ahmet Sevim, Abdurrahman Kaan Öztürk ve Ozan Karataş isimli öğrenciler, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Robot hakkında Başkan Zorluoğlu’na bilgi veren öğrencilerden Kadir Yazıcı, “Biz robotumuzun tüm parçalarını kendi imkanlarımızla geliştirdik. Hatta patent başvurusu yaptık. Yeni bir teknikle ürettiğimiz su altı aracımız, deniz altındaki araştırmalarda, keşiflerde ve temizlikte büyük fayda sağlayacaktır. Şu an biz 2020 TEKNOFEST için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu konuda sizlerden destek istiyoruz” şeklinde konuştu.
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şampiyon öğrencileri kutlayarak kazandıkları başarı nedeniyle memnuniyet duyduklarını belirtti.  Zorluoğlu “Teknolojiyi en iyi şekilde kullanmalıyız. Çünkü bu çalışmalar ileride çok işinize yarayacak. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak sizlere destek vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.
 
Ziyaret Başkan Zorluoğlu ve şampiyon öğrencilerin günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.