Sanayi – üniversite işbirliğinin geliştirilmesi için adımlar atılacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Oktay Yıldız, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti. Görüşmede, sanayi – üniversite işbirliğinin geliştirilmesi için ortak çalışmalar yürütülmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

08 Mart 2018 Perşembe 11:33
Sanayi – üniversite işbirliğinin geliştirilmesi için adımlar atılacak

KTÜ Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Oktay Yıldız ve beraberindeki uzmanlar, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle üniversite – sanayi işbirliğinde atılacak adımlar konusunda bir görüşme gerçekleştirdi.

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, oda olarak Trabzon’daki orta ve ileri teknoloji çalışmalarına büyük önem verdiklerini hatırlatarak, bu yöndeki tüm çalışmaları memnuniyetle desteklediklerini vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.