Şehit babası oğlumun katilinin yakalanması acımı bir nebze olsa azalttı

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde 2016 yılında gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehadet mertebesine erişen Polis Memuru Muammer Ateş’in babası Orhan Ateş oğlumun katilinin yakalanması acımı bir nebze olsa azalttı.

13 Haziran 2019 Perşembe 14:56
Şehit babası oğlumun katilinin yakalanması acımı bir nebze olsa azalttı

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde 2016 yılında gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehadet mertebesine erişen Polis Memuru Muammer Ateş’in babası Orhan Ateş Trabzon Valisi  İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

Terör saldırısının failinin yakalanmasının ardından Vali Ustaoğlu’nu ziyaret eden şehid babası Ateş, yakalanma haberinin acılarını bir nebze olsun hafiflettiğini söyledi. Orhan Ateş daha sonra Vali Ustaoğlu'nu  şehidimiz  için düzenlenecek olan Kur’an merasimine davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.