Şehit emniyet müdürüne ağlatan veda

Uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için Rize'de tören düzenlendi.

12 Aralık 2018 Çarşamba 10:58
Şehit emniyet müdürüne ağlatan veda

Uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için bugün Rize Valiliği önünde tören düzenlendi. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Rize Valisi Kemal Çeber, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu,Düzce Valisi Zülkif Dağlı,şehidimizin ailesi, askeri mülki erkanın yanında çok sayıda vatandaş katıldı.Törende konuşan Rize Valisi Kemal Çeber, Bu memleket çok kıymetli bir bürokratını, çok kıymetli bir emniyet müdürünü kaybetti. Kalleşliğin, hainliğin nerden geleceğini bilemiyorsunuz. En yakınınız, insanlık gösterdiğiniz insan geliyor ve sizi şehit ediyor. Bu acımızı daha çok büyütüyor ama bizi ayakta tutan imanımızdır, şehadetimizdir dedi. 

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya da konuşmasında O geride çok güzel hatıralar ve hoş sadalar bırakarak aramızdan ayrıldı. Şehitler kervanına katıldı. Şehit meslektaşım yiğit arkadaşım her gün terennüm ettiğin makama vasıl oldun” ifadelerini kullandı. 

Şehit Emniyet Müdürü Verdi’nin cenazesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya’nın omuzlarında cenaze aracına taşındı. Törenin ardından Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin cenazesi, uçakla Mersin’e gönderilmek üzere Trabzon Havalimanı’na götürüldü. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.