Şehit İsmail Şebelek son yolculuğuna uğurlandı!

31 Ağustos 2021 Salı 15:45
Şehit İsmail Şebelek son yolculuğuna uğurlandı!

Pençe Kaplan operasyonu bölgesinde görev yapan Uzman Çavuş İsmail Şebelek, 10 Ağustos'ta roketli saldırı sonucunda ağır yaralanmıştı.

İlk müdahalesi sınır ötesinde yapılan Uzman Çavuş Şebelek, daha sonra Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (GATA) tedavi altına alınmıştı.

Uzman Çavuş Şebelek, önceki gün akşam doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybederek şehit düştü.

Şehit Uzman Çavuş'un naaşı dün memleketi Trabzon'a getirilmişti.

Şehit Uzman Çavuş İsmail Şebelek için, bugün Arsin İlçesinde Ulu Camiinde tören düzenlendi. Törene şehidin babası Ali, annesi Yeter, kardeşleri Nurettin, Bahattin, Kemalettin, Fatmanur ile Havva Şebelek ile yakınlarının yanı sıra, Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ve Salih Cora, İl Garnizon Komutan Vekili Albay Ercan Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Orhan Sırma polis ve askerler katıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.