Şehit Kadir Tuncer’in ismi yeni yapılan parka verildi

01 Mart 2022 Salı 17:07
Şehit Kadir Tuncer’in ismi yeni yapılan parka verildi

Ortahisar Belediye Meclisinin mart ayının ilk toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, başkanlığında gerçekleştirildi.

TRABZONSPOR FORMASI HEDİYE ETTİ

Meclis toplantısından hemen önce Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, meclisteki partilerin grup başkan vekilleriyle meclis toplantısını izleyen siyasi partilerin ilçe başkanlarına Trabzonspor forması hediye etti.

Başkan Genç; CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin, İYİ Parti Grup Başkanvekili Berrin Erkuloğlu, MHP Grup Başkanvekili Süleyman Tomaç, AK Parti grubu adına Mustafa Yaylalı, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli ile CHP Ortahisar İlçe Başkanı Suat Oyman’a Trabzonspor forması hediye etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, desteklerinden dolayı Trabzonspor kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkanı Ertuğrul Doğan, yönetim kurulu üyeleri Yalçın Orhan ile Şemsetdin Hancı’ya teşekkür etti.

GENÇ, ATEŞLİ SİLAH UYARISIN YİNELEDİ

Başkan Genç, Trabzonspor’un şampiyonluğu durumunda yapılacak kutlamalarda taraftarların kesinlikle ateşli silahlarla kutlama yapmaması gerektiği konusundaki uyarılarını bir kez daha sürdürdü.

ŞEHİDİN ANNE VE BABASI TOPLANTIYI İZLEDİ

Meclis toplantısına gündem maddesi olarak gelen Trabzonlu Şehit Piyade Uzm. Çvş. Kadir Tuncer’in isminin Pelitli Mahallesi’nde Mimar Sinan Caddesinde yapımı tamamlanan yeni parka verilmesiyle ilgili madde görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi. Şehit Kadir Tuncer’in babası Oktay Tuncer ile annesi Seher Tuncer meclis oturumunda hazır bulundu. Maddenin oybirliğiyle kabul edilmesinden sonra Başkan Genç, Oktay ve Seher Tuncer çiftine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Başkan Genç, Kadir ve Seher Tuncer çiftini meclis kürsüsüne çağırarak siyasi partilerin grup başkanvekilleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 01.03.2022 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.