Şehitler Dualarla Yâd Edildi

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Trabzon Valiliği koordinesinde ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, eşi Şengül Yavuz, il protokolü, şehit aileleri ve gazilerimizin katılımıyla şehitlik ziyareti gerçekleştirildi.

15 Temmuz 2018 Pazar 17:11
Şehitler Dualarla Yâd Edildi

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Trabzon Valiliği koordinesinde ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, eşi Şengül Yavuz, Trabzon Milletvekili Muhammet Balta,Trabzon eski milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,il protokolü, şehit aileleri ve gazilerin katılımıyla şehitlik ziyareti gerçekleştirildi.  

Vali Yücel Yavuz ve beraberindekiler Kur’an Tilaveti ve duaların okunmasının ardından şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı.

Şehitlik ziyaretinin ardından, 15 Temmuz Şehidimiz Samet Uslu ve Sedat Kaplan kabirleri başında anıldı. Okunan Kur’an-ı Kerimin ve yapılan duaların ardından  kabirlerine karanfil bırakıldı.

Ziyaretlerin ardından İskenderpaşa Camii’nde şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu, Hatm_i Şeriflerin duası yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.