Şehrimiz temizlenecek

Akçaabat Belediyesi ve TEMA Vakfı işbirliği ile çevre bilinci oluşturmak ve farkındalık yaratmak için Akçaabat, çöplerden temizlenecek. Bu kapsamda temizlik çalışmaları sahillerden başlayacak.

10 Ekim 2019 Perşembe 14:46
Şehrimiz temizlenecek

12 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 13.00 ile 14.00 arasında Söğütlü Atletizm Stadı Sahil Kısmından başlayarak Söğütlü Sahillerindeki çöpler tek tek toplanacak.

‘Çevremizi Birlikte Temiz Tutalım.’ Sloganından hareketle yapılacak olan etkinlikle ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, temiz ve yaşanılabilir bir Akçaabat için el ele verilmesi gerektiğine değindi.

BİRLİKTE TEMİZLEYİP BİRLİKTE KORUMALIYIZ

‘Temizlemek de temiz tutmak da hepimizin asli görevidir.’ Diyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Doğaya atılan her çöp, ekosistemin dengesini ve doğal yaşamı bozmaktadır. Doğal yaşamın bozulması demek yaşam standartlarımızın daha da alt sınıra çekilmek zorunda olmasıdır. Yeşiliyle, mavisiyle, doğasıyla, deniziyle görenleri kendisine hayran bırakan bir şehrimiz var. Şehrimizdeki tüm güzellikleri birlikte korumalı ve ilerletmeliyiz. Belediye olarak bizler çevre temizliği konusunda oldukça titiz davranıyoruz. Ekiplerimiz sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu noktada tüm Akçaabatlılardan herkesin elini taşın altına koymasını istiyorum. Hep birlikte temizleyelim; hep birlikte koruyup temiz tutalım. “ dedi.

Son Güncelleme: 10.10.2019 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.