Sera Gölü'nü kanalizasyon kirletiyor!

KTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özdemir ve Yıldızlı Muhtarı Can, Sera Gölü’ndeki kirliliğin nedenin kanalizasyon atıkları olduğunu açıkladı.

24 Aralık 2019 Salı 09:50
Sera Gölü'nü kanalizasyon kirletiyor!

İÇİMİZ SIZLIYOR

KTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Özdemir, Sera Gölü’ndeki kirli görüntüyle ilgili açıklamada bulundu. Görüntünün nedeninin göle kanalizasyon akıtılması olduğunu aktaran Özdemir “Bu görüntüyü gördüğümüzde hep içimiz sızlıyor dimi? Bu kirliliğin sebebi artık net olarak belli olduğuna ve çözümü de olduğuna göre bundan sorumlu olan devletimizin yetkililerini göreve çağırıyorum. Gölün başında biriken molozu temizleyerek bu işi çözemezsiniz. Devletin parasını boşa harcamayın.” dedi.

PİSLİKTEN KURTULSUN

Yıldızlı Mahallesi Muhtarı Ufuk Can da konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede konuyla ilgili Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’le görüştüğünü söyledi. Can “Göle akıtılan kanalizasyon atıklarından kendilerine bahsettim. Bir an önce yarım kalan kanalizasyon çalışması tamamlanıp gölün bu pislikten kurtarılması için gerekenin yapılması gerektiğini söyledik. Sayın Prof. Dr. Turan Özdemir Hocamıza duyarlılığı için çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.