Seyyar Satıcıdan Büyükşehir Zabıtasına Saldırı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, uyarıda bulundukları seyyar satıcının saldırısına uğradı.

17 Temmuz 2020 Cuma 11:51
Seyyar Satıcıdan Büyükşehir Zabıtasına Saldırı

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Uzun Sokak’ta denetim yaptıkları sırada, müdahalede bulundukları seyyar satıcının saldırısına uğradı. Zabıta ekiplerine direnen seyyar satıcı, bir memurun da parmağını kırdı. 

ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “16 Temmuz Perşembe günü saat 21.00 civarında Uzun Sokak’ta görev yapan zabıta ekiplerimiz, bölgede seyyar satıcılık yapan bir vatandaşımıza müdahale etmiştir. Bunun üzerine seyyar satıcı mukavemet göstermiş ve ekiplerimize direnmiştir. Bu direniş, fiziki saldırıya dönüşmüş ve Nadya Taşkın isimli görevli personelimizin parmağı kırılmıştır. Olay sonrasında zabıta memurumuz hastaneye sevk edilirken, alınan adli raporda parmağının kırık olduğu tespit edilmiştir. Konu Çarşı Polis Karakolu tarafından takip edilmekte olup adli tahkikat başlatılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.