Şinik OSB Müteşebbis Heyeti, yatırımcı işadamları ile bir araya geldi

Şinik (Akçaabat) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısı, Trabzon Valisi Yücel Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Yavuz ve müteşebbis heyet üyeleri, daha sonra yatırımcı işadamlarıyla da bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

17 Ocak 2018 Çarşamba 09:37
Şinik OSB Müteşebbis Heyeti, yatırımcı işadamları ile bir araya geldi

Şinik (Akçaabat) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısı, Trabzon Valisi Yücel Yavuz başkanlığında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yavuz’un yanı sıra TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve diğer ilgililer katıldı.

Toplantının ardından Şinik OSB Müteşebbis Heyet üyeleri, yatırımcı işadamlarıyla da bir araya geldi. Vali Yücel Yavuz, Şinik OSB’de ulaşım ve altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini ve yatırımcılara iyi imkânlar sağladıklarını söyledi. Toplantıda işadamlarıyla Şinik OSB’deki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.