Şoför STK’ları korsana bayrak açtı

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın önderliğinde bir araya gelen diğer STK başkanları korsan taşımacılığına karşı yeni bir eylem planı ortaya koydu

19 Temmuz 2018 Perşembe 16:39
Şoför STK’ları korsana bayrak açtı

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası, ilçelerdeki Şoför Odaları ve Servis Araçları Odası ile birlikte korsan taşımacılığına karşı güç birliği yaptı. Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Trabzon’da 729 dolmuş, 89 taksi bulunduğunu, ilçe belediyelerinin verdiği binin üzerindeki taksinin Trabzon merkez ve ilçelerinde yasa dışı bir şekilde hizmet vermeye çalıştığını söyledi. Usta, “Şoför esnafımızın hakkının yenmesine izin vermeyeceğiz.” dedi.

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’nın önderliğinde bir araya gelen diğer Sivil Toplum Kuruluşu başkanları korsan taşımacılığına karşı yeni bir eylem planı ortaya koydular.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Trabzon’da 729 dolmuş, 89 taksi bulunduğunu, ilçe belediyelerinin verdiği binin üzerindeki taksinin Trabzon merkez ve ilçelerde yasa dışı bir şekilde hizmet vermeye çalıştığını söyledi. Şirket logosu altında kendilerini gizleyerek korsan taşımacılık yapan yüzlerce korsan taksinin de Trabzon’da cirit attığını kaydeden ve yasal taksilerin hakkını yediğini belirten Usta, “Ne yazık ki şehir merkezinde ve ilçelerimizde bir takım hususi araçlar da yasa dışı turizm taşımacılığı yapıyor. Trabzon, Akçaabat, Vakfıkebir, Maçka, Beşikdüzü, Arsin, Of, Araklı, Yomra Şoförler Odası ve Servis Araçları Odamızla bir araya geldik ve konuyu enine boyuna görüştük ve taleplerimizi Trabzon Emniyet Müdürlüğüne ilettik. Emniyet Müdürlüğümüze de teşekkür ediyoruz. Bize bu konuya müdahale edeceklerine dair söz verdiler. Korsan taşımacılığa karşı yaptırımlarımız olacaktır. Bunlara kesinlikle izin vermeyeceğiz. Şoför esnafımızın hakkını da yedirmeyeceğiz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.