Şoförler Odası’nda DEVRİM

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu dün yapıldı. Seçim sonucunda 3 dönemdir başkan olan Turan Altuntaş güçlü rakibi Ömer Usta’ya yenildi. Usta ,şoförlerin yeni başkanı oldu

08 Ocak 2018 Pazartesi 09:12
Şoförler  Odası’nda  DEVRİM

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu dün gergin bir ortamda gerçekleştirildi. Genel Kurulda mevcut başkan Turan Altuntaş, Boztepe Durak Başkanı Hüseyin Turgut Aydın ile odanın eski Genel Sekreteri Ömer Hakan Usta yarıştı. Genel kurulda Ömer Hakan Usta 762 oy alarak Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın yeni başkanı oldu. Turan Altuntaş 452 oy alırken diğer aday Turgut Aydın 58 oy alarak seçimi kaybetti. Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından kaybeden adaylar salonu terk etti.

GAZETECİLER ALINMADI

Genel kurulda tatsızlık yaşanmaması için yoğun güvenlik önlemi alındı. Genel kurula davet edilen basın mensuplarının, Şoförler Odası yönetim kurulunun aldığı karar öne sürülerek güvenlik gerekçesiyle içeriye alınmaması eleştirilere neden oldu. Seçimi takip etmekle görevli gazeteciler için çözüm yolunun aranacağı belirtilmesine rağmen bu konuda henüz bir adım atılmadı. Basın mensupları uzun süre otelin dışında salona girmek için bekledi.

SALONDA KAVGA ÇIKTI

Başkan adaylarının konuşmaları sırasında otel dışında bekleyen güvenlik güçleri salona girdi. Salonda yaşanan gerginliğin kavgaya dönüştüğü öğrenilirken güvenlik güçleri bir şahsı salondan dışarı çıkardı. Konuşmaların ardından oy kullanılmaya başlandı. Genel kurul için 200'den fazla asker görevlendirildi. Askerleri görenler 'Genel kurul değil sanki savaşa geldik' sözleriyle şaşkınlığını dile getirdi.

ZAFER KUTLAMASI

Oy verme işlemleri tamamlandı. Oy sayımına geçildi. Kıran kırana geçen seçimi, delegelerden 762 oy alan Ömer Hakan Usta kazandı. Sonuçların açıklanmasının ardından diğer adaylar salonu terk etti. Seçimin sonuçlanmasının ardından şoför esnafı seçimi kazanan Ömer Hakan Usta omuzlara alarak uzun süre zafer kutlaması gerçekleştirdiler.

Son Güncelleme: 08.01.2018 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.