Şoförlerde bayram sevinci

22 Temmuz 2021 Perşembe 12:11
Şoförlerde bayram sevinci

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası bayramlaştı. Oda Başkanı Ömer Hakan Usta, Başkan Vekili Mustafa Öksüz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda şoför esnafının katıldığı bayramlaşmada, şoförler 4 bayram sonra bayramlaşmanın sevincini yaşadılar. Oda Başkanı Ömer Hakan Usta, sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek, şoför esnafı ile tek tek bayramlaştı. Usta, “Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Pandemi döneminde sevdiklerimizden uzun süre ayrı kaldık. 4 bayramdır sizlerle telefonda bayramlaştık. Aşılarımız ile birlikte bu bayram mesafeye dikkat ederek bayramlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 
Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Bayramlar, Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı, eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği; yetimlerin ve buruk gönüllerin tamir edildiği; fakir-fukaranın aranıp gözetildiği; muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı; çocukların sevindirildiği; dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği; sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı; müstesna günleri ifade eder. 
Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Bundan dolayı bayram, anlam ve önemine uygun olarak kutlanmalıdır.  Bu duygu ve düşüncelerle bütün şoför esnafımın ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 22.07.2021 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.