Şoförlerin Usta’sı, Başkent Ankara’da şoför esnafı için görüşmelerde bulundu

14 Eylül 2021 Salı 16:19
Şoförlerin Usta’sı, Başkent Ankara’da şoför esnafı için görüşmelerde bulundu

TEKERLER DÖNECEK
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Başkent Ankara’da şoför esnafı için görüşmelerde bulunuyor. Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ı AK Parti Trabzon Milletvekili. Salih Cora ile birlikte ziyaret eden Usta, Trabzon’da yapılacak olan araç modernizasyonu ile ilgili taleplerini Bakan Elvan’a iletti. Araç değişiminde şoför esnafı için faizsiz kredi desteği ile ÖTV ve KDV indirimi taleplerini Bakan Elvan’a ileten Ömer Hakan Usta, “Trabzon’umuzda bir milat olacak olan araç dönüşüm projelerimizi hız kesmeden sürdürüyoruz. Bu sürecin pandemi dönemine gelmesi şoför esnafımızı derinden etkiledi.

Bizler de oda olarak esnafımızın her zaman yanında olarak süreci iyi bir şekilde yönetmeye gayret gösterdik. Maliye Bakanımız Sayın Lüfti Elvan’ı da ziyaret ederek, zor durumda olan şoför esnafımız için uzun vadede faizsiz kredi, araçlar için de ÖTV ve KDV indirimi ile ilgili konuları istişare ederek taleplerimizi dile getirdik. Taleplerimizi olumlu karşılayan Bakanımıza, şoför esnafımız için yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Şoför esnafımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Şoför esnafımız için durmadan çalışacağız. Tekerleri durdurmayacağız, tekerler her zaman dönecek” dedi.

Son Güncelleme: 14.09.2021 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.