Şoförün tercihi yeni Crafter

Sunduğu donanımlarla sınıfında tek olan yeni Crafter görücüye çıktı…Yeni Crafter, konforlu yolcu koltuklarıyla yeni Crafter servis ve okul araçları yoğun trafikte de uzun mesafeli yolculuklarda da rahatınızı garanti ediyor

28 Kasım 2019 Perşembe 09:19
Şoförün tercihi yeni Crafter

Volkswagen’in yeni Crafter okul ve servis aracının tanıtım etkinliği, dün Bahadır Otomotiv’de düzenlenen etkinlikle gerçekleştirildi. Çok sayıda katılımcının yer aldığı tanıtım etkinliğinde kokteyl ve deneme sürüşü yapıldı. Deneme sürüşlerin aracın benzersiz tasarım ve konfor ile güvenliği sürücüler tarafından tam not aldı.

RAHATLIK GARANTİSİ

Etkinlikte konuşan Bahadır Otomotiv Ticarî Satış Danışmanı Pınar Üçüncü “Yeni Crafter benzersiz tasarımı, rahatlığı ve üstün teknolojisiyle mükemmel güvenlik donanımı ve konforuyla olduğu kadar geniş ve ergonomik koltuklarıyla da her zaman ilk tercihiniz olmaya hazır. Konforlu yolcu koltuklarıyla yeni Crafter servis ve okul araçları, yoğun trafikte de uzun mesafeli yolculuklarda da rahatınızı garanti ediyor.” dedi.

DAYANIKLI MOTOR

Yeni Crafter’in ticarî hayatın ihtiyaçları göz önünde bulundurularak özel olarak tasarlandığını kaydeden Üçüncü “Dayanıklı ve uzun ömürlü motoru, yüksek performansı, düşük yakıt tüketimi ve yüksek çekiş gücü ile öne çıkıyor. Sınıfının en güçlü motoru olan 2.0 TDI çift turbolu dizel motor, 177 PS güç 410 Nm tork değerine düşük devirlerde ulaşarak yüksek performans sunuyor. Sınıfında yalnızca yeni Crafter tarafından sunulan 8 ileri tam otomatik tork konvertörlü vites seçeneği, yumuşak ve sarsıntısız vites geçişleri ile hem yakıt tüketimini azaltıyor hem de hızlı ivmelenme sağlıyor.” diye konuştu.

KONFORLU VE GÜVENLİ

Üçüncü son olarak “Sınıfında yalnızca yeni Crafter tarafından sunulan 8 ileri tam otomatik tork konvertörlü vites seçeneği, yumuşak ve sarsıntısız vites geçişleri ile hem yakıt tüketimini azaltıyor hem de hızlı ivmelenme sağlıyor. Yeni Crafter ile konforlu, mutlu ve güvenli yolculuklar dileriz.” ifadelerini kullandı.

ÜST DÜZEY KATILIM

Tanıtım toplantısında Bahadır Otomotiv Genel Müdürü Melahat Bahadır Kemerkaya, Satış Müdürü Ömer Kemerkaya’nın yanı sıra Doğuş Otomotiv Eğitim Yöneticisi Abdullah Çalışır, Bölge Satış Yöneticisi Burak Ergin, Planlama ve Lojistik Yöneticisi Ömer Madazlıoğlu, Dijital Planlama Yöneticisi Tusan Koyuncu, Etkinlik Yetkilisi Hakan Cihan yer aldı. Ayrıca Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ve Trabzon Servis Araçları Odası Başkanı Muhsin Keleş katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.