Söğütlü-Yıldızlı Kapalı Pazar Yeri Açıldı

Akçaabat Belediyesi, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla modern ve günün gereklerine uygun projeler üretmeye devam ediyor.

13 Ekim 2020 Salı 11:22
Söğütlü-Yıldızlı Kapalı Pazar Yeri Açıldı

Son olarak geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Söğütlü-Yıldızlı Kapalı Pazar Yeri, hem mahalle halkı hem de pazarcı esnafı tarafından son derece memnuniyetle karşılandı. Yıldızlı Mahallesi’nde hizmete açılan kapalı Pazar yeri, Yıldızlı ve Söğütlü Mahalle sakinlerine hizmet veriyor. Kamera sistemiyle güvenlik altında tutulan Söğütlü-Yıldızlı Kapalı Pazar’ı, bay-bayan mescit, bay/bayan tuvalet ve deposuyla bölge halkına oldukça modern bir hizmet sunuyor.

Kolay Ulaşılabilir hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Kolay Ulaşılabilir hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Söğütlü Mahallemizde, Trabzon Üniversitesi yanında, mevcut bir adet Pazar yerimiz vardı. Fakat Söğütlü Mahallemiz oldukça büyük bir Mahalle. Bunun Yanında Yıldızlı Mahallemizden buraya vatandaşlarımız Pazar alışverişlerinin yapmaya geliyordu. Söğütlü’deki pazar yeri bu iki Mahallemizin Pazar ihtiyaçlarını karşılama noktasında yetersiz kalıyordu. Bu kapsamda Yıldızlı Mahallesinde kapalı bir pazar yeri oluşturduk. Bu pazar yeri de hem Söğütlü hem de Yıldızlı Mahalle sakinlerine hizmet edecek. Burada yerli üreticilerimiz ürünlerini satarken Mahalle sakinleri ise yerli, taze ve organik ürünlere kavuşmuş olacak. Pazartesi ve Perşembe günleri açık olacak olan Pazar yerimiz başta Söğütlü ve Yıldızlı Mahallelerimiz olmak üzere İlçemize hayırlı olsun.” Dedi. Söğütlü-Yıldızlı Kapalı Pazar yerindeki satıcılar ve mahalle sakinleri bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 13.10.2020 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.