Sorun çok müdür yok

Trabzon’da yaşanan sağlık sorunlarına rağmen yaklaşık sekiz aydır Sağlık İl Müdürü atanmaması tepkileri de beraberinde getirmeye devam ediyor.

07 Kasım 2018 Çarşamba 09:55
Sorun çok müdür yok

SEKİZ AYDIR KOLTUK BOŞ

Trabzon’da yaşanan birçok sağlık sıkıntısına rağmen yaklaşık sekiz aydır Sağlık İl Müdürü atanmaması tepki çekiyor. Daha önce Fatih Devlet Hastanesi eski Başhekimi Ahmet Akyol ve Kamu Hastaneleri Başkanı Hakan Usta’nın bu göreve getirileceği öne sürülmesine rağmen atama bir türlü gerçekleşmedi.

NEDEN GERÇEKLEŞMİYOR?

Şehirde yaşanan sağlık sıkıntılarının önünün bir türlü kesilemediği halde aylardır atamanın neden gerçekleşmediği de büyük merak konusu oldu. Trabzon’da özellikle son dönemde birçok hastanede olduğu gibi KTÜ Tıp Fakültesi’nde yaşanan sağlık sorunları da dikkat çekmişti.

VATANDAŞ İSYAN ETTİ!

Trabzon’da vatandaşlar, “Şehirde sağlık konusundaki sıkıntılar ortada. Hastaların ameliyata alınabilmesi için doktorların, hasta yakınlarına ihtiyaç listesi çıkarttığı iddia ediliyor ama bu sıkıntı aşılamadığı gibi İl Müdürü dahi atanamıyor. Bu atamayı Ankara’da birileri mi durduruyor” dediler.

Sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.