Sosa’nın eşi Carolina, Maratonda

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu José Ernesto Sosa’nın eşi Carolina Alurralde, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 39’uncusu düzenlenen Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’na katıldı.

24 Şubat 2019 Pazar 17:07
Sosa’nın eşi Carolina, Maratonda

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu José Ernesto Sosa’nın eşi Carolina Alurralde, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 39’uncusu düzenlenen Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’na katıldı. Sadece lisanslı sporcuların katılabildiği Yarı Maratonda ter döken İtalyan atlet, 1:41:06’lık derecesiyle yarışmayı bayanlar kategorisinde 7’inci sırada tamamladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümünde düzenlenen Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’na İtalya adına katılan ve Arjantin Milli Takımı forması ile koşan Carolina Alurralde, yaşadığı keyifli anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.