SP İl Başkanı Kurt: “Trabzon’u Yönetenler, Ortak Aklı Dikkate Almalıdır”

09 Eylül 2021 Perşembe 10:47
SP İl Başkanı Kurt: “Trabzon’u Yönetenler, Ortak Aklı Dikkate Almalıdır”

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Değirmendere Vadisinde yapılacak terminal binasının yeriyle ilgili kamuoyu oluşturmak amacıyla başlattığı ziyaretleri sürdürüyor.

Bu kapsamda ilk olarak siyasi partilerin il başkanlarını ziyaret eden Kurt, ardından ildeki meslek odalarını ziyaret ederek ortak hareket zemini arıyor.

Son olarak Doğu Karadeniz Orman Mühendisleri Odası Başkanı Faruk Aksu, Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen ve KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ile görüşen Kurt, ziyaretlerle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“ŞEHRİMİZ İÇİN BİRLİKTE HAREKET ETMEK ZORUNDAYIZ”

“Terminal binasının yapılacağı alanda düzenlediğimiz basın açıklamasının ardından, bu yanlışa dur denilmesi için ortak bir platform oluşturulmasının doğru olacağını düşündük. Trabzon kamuoyunda bu yönde başta meslek odalarımız ve siyasi partilerimiz olmak üzere, zaten güçlü bir ses vardı. Fakat bu seslerin ortak bir platformda ve daha güçlü bir şekilde çıkması gerekiyordu. Bu amaçla başlattığımız ziyaretlerle, siyaset ve bilim dünyasının, meslek odalarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın birlikte hareket etmesi ve kamuoyu oluşturulması teklifinde bulunuyoruz.”

“TRABZON’U YÖNETENLER, ŞEHRİN BİRİKİMİNİ VE TALEPLERİNİ DİKKATE ALMALIDIR”

“Siyasi partilerimizin il başkanları ve meslek odalarımızın değerli başkanları, yaptığımız görüşmelerde, hepsi birbirinden değerli fikirler beyan ettiler. Sadece terminal binası değil, Trabzon’un ihtiyacı olan çok farklı meselelerde, müthiş bir birikimin ve heyecanın olduğunu gördük. Şehrimizin daha yaşanılabilir bir yer olması mümkün, bunun için gereken bilgi ve tecrübe, bu şehirde fazlasıyla var. Eksik olan, bu fikirlerin ve tecrübenin, ortak aklın, şehri yönetmek üzere halktan yetki alanlar tarafından dikkate alınmayışıdır. Üzücü olan budur. Burada asıl kaybeden ise maalesef Trabzon’dur.”

“EYLEM PLANIMIZI KAMUOYUYLA PAYLAŞACAĞIZ”

“Ziyaretlerin ardından oluşan kanaatler doğrultusunda bir eylem planı hazırlayacağız ve bunu kamuoyuyla paylaşacağız. İnanıyoruz ki şehri yönetenler, Trabzon kamuoyunun sesine kulak verecek ve bu yanlıştan dönülecektir.”

Son Güncelleme: 09.09.2021 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.