Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan destek istediler

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayhan Pala ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek şehirdeki spor tesisleri yatırımları ile ilgili ödenek tahsisi talebinde bulundu.

16 Ocak 2020 Perşembe 13:02
Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan destek istediler

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Milletvekili Cora, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Bey'den ilimizdeki spor tesisleri yatırımları için ödenek tahsisi talebinde bulunduk. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 24 Şubat Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu'na katılımları ile desteklerini istedik” dedi.

Cora’dan Ziraat Odaları’na tam destek

Trabzon’daki Ziraat Odalarının başkanları AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora’yı ziyaret etti. Milletvekili Cora Ziraatt Odalarının başkanları ile yakından ilgilenirken, “Çiftçilerimizin sorunları için gece gündüz çalışan, taleplerini ileten ve çözüm önerileri sunan, tarımla ilgili hazırladıkları projeler ile çağa uygun yenilikler öneren kıymetli başkanlarımıza her türlü desteği vereceğiz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 16.01.2020 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.