Sudanlı Trabzonsporlulardan Büyükşehir’e Ziyaret

10 Mayıs 2022 Salı 16:52
Sudanlı Trabzonsporlulardan Büyükşehir’e Ziyaret

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları, tüm dünyada ses getirmeye devam ediyor. Kutlamalardan etkilenerek şehre gelen Sudanlı Trabzonspor taraftarları, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman’a tebrik ziyaretinde bulundu.
 
Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları büyük yankı uyandırmaya devam ederken, Trabzon’a ilgi de her geçen gün artıyor. Sudanlı taraftarlar da Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ettiler. Sudanlı Trabzonspor taraftarları, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman tarafından ağırlandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Ataman, “Trabzonspor’umuzun şampiyonluğu bizleri ve dünya ülkelerindeki tüm Trabzonspor taraftarlarını çok mutlu etti. En küçük bir olumsuzluğun yaşanmadığı şampiyonluk kutlamaları ile de tüm dünyaya örnek olduğumuza inanıyorum. Kutlamaların ardından şehrimize olan ilgili her geçen gün artıyor. Bugün sizleri de misafir etmekten memnuniyet duyuyorum” dedi.  
 
GÖRSEL ŞÖLEN YAŞATTINIZ
Sudan’dan gelen heyet ise, Trabzon’da bulunmaktan çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Sizleri hem şampiyonluğunuz hem de ev sahipliği yaptığınız muhteşem kutlamalar nedeniyle tebrik ediyoruz. Tüm dünyaya görsel şölen yaşattınız” ifadelerini kullandılar.
 
TRABZONSPOR FORMASI HEDİYE ETTİ
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, ziyaretin sonunda Sudanlı heyete Trabzonspor forması hediye etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 10.05.2022 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.