Sürmene Çok Yakında Doğal Gaza Kavuşuyor

Yapılan yatırımlar ve altyapı çalışmaları sonucu, 2010 yılından beri doğal gaz kullanan Trabzon’un bir ilçesi daha doğal gaza kavuşuyor. Sürmene ilçesi, bu kış doğal gaz konforunu yaşamaya başlayacak.

05 Kasım 2018 Pazartesi 13:21
Sürmene Çok Yakında Doğal Gaza Kavuşuyor

‘Türkiye doğal gaz dağıtım sektörünün en geniş coğrafi alanına hizmet veren şirketi’ olan Aksa Doğalgaz, 2010 yılından bugüne hizmet verdiği Trabzon’da bir ilçeyi daha doğal gazla buluşturmaya hazırlanıyor. Sürmene Şehir Basınç Düşürme ve Ölçüm İstasyonu’nun (RMS-A) kabulünün gerçekleştirilmesiyle birlikte, kasım ayı içerisinde ilçeye ilk gaz arzı sağlanacak. Gaz arzının sağlanmasının ardından abonelik işlemlerini tamamlayan Sürmene’de yaşayan vatandaşlar, bu kış itibarıyla doğal gazla ısınabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.