Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Trabzon’da 8. Çağrıya Çıktı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu, Vali İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

27 Kasım 2019 Çarşamba 14:29
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Trabzon’da 8. Çağrıya Çıktı

Ziyarette yaptığı değerlendirmede, TKDK’nın Trabzon’da yürüttüğü faaliyetleri yakından takip ettiğini ifade eden Vali Ustaoğlu, “Trabzon’un kalkınması adına TKDK büyük bir fırsattır. Yatırım yapmak isteyen herkes vakit kaybetmeden Trabzon İl Koordinatörlüğü’müzü ziyaret etsin. Trabzon’a kazandırılan yatırımlar için İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu nezdinde tüm TKDK personelini tebrik ediyorum.” dedi.

Türkiye genelinde 50 milyon Avro (320 milyon Türk Lirası) hibe desteği dağıtılacağını ve Trabzon’un destekten etkin olarak faydalanabilmesi için yoğun şekilde çalıştıklarını ifade eden TKDK İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu ise, bu alanda yapılan çalışmalar hakkında Vali İsmail Ustaoğlu’na bilgi verdi.

IPARD II kapsamında 8. Çağrı İlanına çıktıklarını belirten Aydoğdu, Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Kırmızı Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Kanatlı Eti ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Su Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Meyve ve Sebze Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması alanlarında yapılan yatırımların destekleneceğini belirtti.

TKDK Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu; “02.01.2020-31.01.2020 tarihleri arasında projeleri kabul edeceğiz. Tüm yatırımcıları detaylı bilgi için en kısa sürede İl Koordinatörlüğümüze bekliyoruz” çağrısında bulundu.

Son Güncelleme: 27.11.2019 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.