TBB Başkanı Şahin’den Büyükşehir’e Ziyaret

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüştü. 

18 Şubat 2021 Perşembe 17:57
TBB Başkanı Şahin’den Büyükşehir’e Ziyaret

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ‘Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantısı’na katılmak üzere Trabzon’a gelen TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ilk olarak Trabzon Valiliğine ziyarette bulunarak, Vali İsmail Ustaoğlu ile görüştü. Başkan Şahin ve beraberindeki heyet daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile bir araya geldi. 

PROJELER KONUŞULDU
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zorluoğlu, Trabzon’un tarihi ve Büyükşehir Belediyesinin projeleri ile ilgili Başkan Şahin’i bilgilendirdi.  

ANI DEFTERİNİ İMZALADI 
Ziyaret, hediye takdimi, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesi ve Başkan Şahin’in Büyükşehir Belediyesi anı defterini imzalamasının ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.