TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Balta normalleşme için o tarihi işaret etti!

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Balta, “Devletimiz pandemi konusunda her türlü fedakarlığı yapıyor. Vakalara bakınca görüyoruz ki koronavirüse karşı daha dikkatli olmalıyız.” dedi

02 Nisan 2021 Cuma 11:05
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Balta normalleşme için o tarihi işaret etti!

SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile bir araya geldi. Balta ziyaret ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Ülkemiz ve şehrimiz için neler yapabileceğimiz konusunu Bakanımızla da istişare ettik. Vakalara bakınca görüyoruz ki vatandaşlarımız artık koronavirüse karşı daha dikkatli olmalı.” diye konuştu.

YAZ BAŞINI BEKLİYORUZ
Balta açıklamalarına şöyle devam etti: “Devlet olarak tedbirler alınıyor ve uyulması gereken kurallar vatandaşımıza açıklanıyor. Vatandaşımız da üzerine düşeni yapmalı ki vakalar artmasın. Çünkü hastanelerde yeniden artış olmasını hiçbirimiz istemeyiz. Böyle bir durum ile karşı karşıya kalmayalım. Dikkatli olursak yaz başında normalleşebilmeyi bekliyoruz.”

AŞIDA BÜYÜK MESAFE KATETTİK
Aşılanma konusunda da açıklamalarda bulunan Balta, “Yerli ve milli aşı için çalışmalar sürüyor. Bu konuda ülke olarak büyük mesafe katettik. Vatandaşlarımızı kısa süre içerisinde aşılayarak güven altına almayı arzuluyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 02.04.2021 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.