T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırma ve Verimlilik Genel Müdürü, KTÜ Rektörünü Ziyaret Etti

08 Ağustos 2022 Pazartesi 12:39
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırma ve Verimlilik Genel Müdürü, KTÜ Rektörünü Ziyaret Etti

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırma ve Verimlilik Genel Müdürü İlker Murat AR, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’yı makamında ziyaret etti. 
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırma ve Verimlilik Genel Müdürü İlker Murat AR’ın “Model Fabrika” fikrinin oluşum ve uygulama sürecinin bir ayağının Trabzon’da başlatılmasının ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin sürecin eğitim ve danışmanlık ayağında aktif rol üstlenmesinin önemine vurgu yaptığı ziyarette, Rektör Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, öğrencilerimizin böyle bir oluşum içerisinde yer alması ve bu oluşumun nimetlerinden faydalanması adına geliştirilebilecek iş birlikleri ve eğitim desteği noktasında, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin elinden geleni yapmaya hazır olduğunu dile getirerek diğer kurumların da bu oluşuma sahip çıkması temennisinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.