Ted kolejinde muhteşem kutlama

TED Koleji, Okul Aile Birliği öncülüğünde Öğretmenler Günü’nü kutladı.

26 Kasım 2019 Salı 09:30
Ted kolejinde muhteşem kutlama

TED Trabzon Koleji Okul Aile Birliğinin 2 Kasım’da yapılan seçiminin ardından göreve başlayan yeni yönetim kurulu, Öğretmenler Günü faaliyetiyle göz doldurdu. TED Trabzon Kolejinde gerçekleşen kutlama töreninde okul yönetimi, öğretmenler ve Okul Aile Birliği yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Etkinlikte bir konuşma yapan TED Trabzon Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Bekâr Uzun “Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve rahmetle anıyor tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” diye konuştu.

BU İŞE GÖNÜLLÜ OLDUK

Trabzon TED Koleji’nin felsefesini duyurmak ve daha ileriye götürmek için bu işe gönüllü olduklarını ifade eden Hatice Bekâr Uzun “Amacımız Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanını, milletini ve bayrağını seven çocuklar yetiştirmek. Atatürk’ün dediği gibi gelecek gençlerin gençler ise öğretmenlerin eseridir. Bu bilinçle hareket ediyoruz.” şeklinde konuştu.

YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR

Okul Aile Birliğinin yeni yönetimde şu isimler yer aldı: Hatice Bekâr Uzun (Başkan), Melahat Bahadır Kemerkaya (Denetleme Kurulu), Yeşim Bayoğlu Tekin (Başkan Yardımcısı), Sevinç Omak (Muhasip), Şükran Türkoğlu Tuğçe (Yazman), Merve Çıray. Yedek üyelerde ise şu isimler yer alıyor: Gökçen Yükünç, Emel Vural, Kübra Özlü Değer, Cannur Çelik, Esra Atabay, Esin Ergül Küçükbekir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.