Tek dert liman mı?

Trabzon Limanı Müdürü Muzaffer Ermiş: “Limanın taşınmasını gündeme getirenler kötü niyetli değil ancak Trabzon’un sorunu limanın taşınması değil. Bu şehrin daha önemli sorunları var.”

02 Kasım 2018 Cuma 09:06
Tek dert liman mı?

BU BİZİM ŞANSIMIZ

Trabzon’da dönem dönem bazı STK ve parti temsilcilerinin gündeme getirdiği, “Liman merkezden taşınmalı” görüşlerine Trabzon Liman Müdürü Muzaffer Ermiş, cevap verdi. Trabzon Limanı’nın gerek konum gerekse de stratejik öneminin olduğunu belirten Ermiş, “Fazla uzağa gitmeyin Hopa, Rize, Giresun, Ordu, Samsun Limanları şehrin dışında mı? Trabzon Limanı’ndan şehrin merkezine 5 dakikada gidiliyor. Bu bizim şansımızdır” dedi.

BOŞ BİR ÇABADIR

“Şehir merkezleri genelde zaten limanların etrafında oluşur” diyen Ermiş şöyle konuştu: Trabzon’un sorunu limanın taşınması değil. Bu şehrin daha önemli sorunları var. Güney Çevre Yolu bizim sevdamız olmalı. Denizle yeniden buluşmalıyız. Demiryolu, raylı sistem, Endüstri Adası, Yeni Havalimanı gibi projeleri şehre kazandırmak için uğraşalım. Tüm bunlar ortada dururken limanın başka yere taşınmasını konuşmak boş bir çabadır.”

Sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.