Teol'den gazetecilere özel indirim

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ile TEOL Dil Okulları ve Yurt Dışı Eğitim Trabzon Şubesi arasında özel indirim anlaşması imzalandı.

27 Aralık 2017 Çarşamba 15:03
Teol'den gazetecilere özel indirim

Gazeteciler Cemiyeti Suavi Kaptan Toplantı Salonu'nda düzenlenen imza törenine Cemiyet Başkanı Yusuf Turgut, başkan yardımcıları Altuğ Atalay, Haluk Ayyıldız ve   Nevzat Yılmaz ile TEOL Dil Okulları Müdürü Hayri Dilber katıldılar.

Yapılan anlaşma gereğince Trabzon Gazeteciler Cemiyeti çalışanları ve üyeleriyle 1. derecede akrabalarına yüzde 40 indirim uygulanacak. Ayrıca kursiyerler programlar başlamadan önce 3 ay boyunca deneme derslerine katılabilecekler.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, özellikle meslektaşların ve birinci derece yakınlarının yabancı dil öğrenmelerine olanak sağlayacak bu anlaşma nedeniyle TEOL Dil Okulları'na teşekkür etti.

TEOL Dil Okulları Müdürü Hayri Dilber ise Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ile yapılan anlaşmadan dolayı son derece büyük mutluluk duyduklarını vurguladı.

Son Güncelleme: 27.12.2017 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.