TESOB Başkanı Kara’dan Barış Pınarı Harekâtına destek

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Fırat Nehri’nin doğusundaki terör odaklarını temizlemeye ve ulusumuzun güvenliğini artırmaya yönelik Barış Pınarı Harekâtını Trabzon esnaf ve sanatkâr camiası olarak desteklediklerini açıkladı.

11 Ekim 2019 Cuma 15:26
TESOB Başkanı Kara’dan Barış Pınarı Harekâtına destek

Türkiye’nin tamamen haklı nedenlere dayalı olarak başlattığı Barış Pınarı Harekâtında şanlı ordumuzun muzaffer olmasını dilediğini belirten TESOB Başkanı Metin Kara, “Esnaf ve sanatkârlar olarak dün olduğu gibi bugün de devletimizin, milletimizin, ordumuzun yanındayız ve destekçisiyiz. Fırat Nehri’nin doğusundaki terör odaklarını temizlemeye ve ulusumuzun güvenliğini artırmaya yönelik Barış Pınarı Harekâtını da destekliyoruz. Harekâtın başarıyla son bulmasını, bölgeye huzur ve güven gelmesini temenni ediyorum. Bu harekâtı ülkemizin ve milletimizin geleceği üzerine oynanan oyunların bozulması açısından önemsiyorum. Güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunun yok edilmesinin bölge barışı açısından önemini tüm dünya anlamalıdır”  dedi.

Başkan Kara, “Allah tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Yüreğimiz ve dualarımızla yanlarındayız. Allah ayaklarını taşa değdirmesin” diye konuştu. Kara, Barış Pınarı Harekâtında şehit olan askerimiz ve hain saldırılar sonucu hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı dileklerini iletti.

Son Güncelleme: 12.10.2019 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.