TESOB’dan Emniyet Müdürü Orhan Çevik’e ziyaret

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara ve beraberindeki heyet, Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

03 Kasım 2017 Cuma 10:30
TESOB’dan Emniyet Müdürü Orhan Çevik’e ziyaret

Başkan Kara, TESOB yönetim kurulu üyeleri ve Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi yöneticileriyle birlikte Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik’i ziyaret etti. Çevik’e görevinde başarılar dileyen Başkan Kara, “Esnaf ve sanatkârlar olarak ülkemizin güvenliği ve halkımızın huzuru için çalışan güvenlik güçlerimize her şart altında destek olmak görevimizdir. Esnaf ve sanatkârlar, her zaman devletinin ve milletinin yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir” dedi. Kara, Emniyet Müdürlüğü’ne TESOB7un çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, esnaf ve sanatkârların toplumun can damarlarından olduğunu vurgulayarak, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.