TEV başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Trabzon Şubesinden burs alarak Karadeniz Teknik Üniversitesinde (KTÜ) okuyan ve üstün başarı gösteren 35 öğrenciye düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

11 Mayıs 2018 Cuma 16:45
TEV başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, törende yaptığı konuşmada, “Bu büyük gönüllü hareketin ülkemize ne kadar katkısı olduğunu yaşadığımız hayatta hepimiz görüyoruz” dedi. TEV’in çalışmalarına destek olmanın kendileri için vazife olduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu, “Türk Eğitim Vakfının ve bursiyerlerinin tek bir devletimize, tek bir milletimize, tek bir vatanımıza ve tek bir bayrağımıza topyekün sahip çıkmamızda çok önemli görevler ifa ettiğini ve edeceğini yaşıyoruz. Bu vatanın ülkesiyle ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün takipçileri olan sizleri desteklemek yerel yönetimler olarak vazife bildiğimiz husus ve hiçbir zaman bırakmayacağımız amaç olarak devam ettireceğimiz çalışmamızdır” dedi. TEV Trabzon Şubesinin Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği sertifika töreninde Başkan Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra TEV Trabzon Şubesi Başkanı Hasan Melek ile iş ve eğitim dünyasından çok sayıda isim hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.