Thy'nin tek rakibi otobüsler

“Tek rakibim THY” söylemi geride kaldı, THY rakip olarak otobüs şirketlerini seçti.

28 Ağustos 2019 Çarşamba 11:08
Thy'nin tek rakibi otobüsler

THY Genel Müdürü bilet fiyatlarına yönelik eleştirilere Trabzon’u örnek vererek ve otobüsler üzerinden cevap verdi ve tavan fiyatın Trabzon için “352 TL” olduğunu iddia etti. Trabzonlular 800 liraya ulaşan bilet fiyatlarını sorguluyor!

OTOBÜSLERLE KIYASLADI

Yaz aylarında fahiş fiyatlara ulaşan Türk Hava Yolları uçak bilet fiyatlarıyla ilgili tepkilerin ardından THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı sessizliğini bozdu. Olması gerekenden yüzde 20 ucuza uçuş gerçekleştiğini iddia eden Aycı, otobüs fiyatları üzerinden kıyasa girdi. Aycı’nın pahalı biletlerle ilgili en fazla eleştirinin geldiği Trabzon’u örnek olarak seçmesi dikkatlerden kaçmadı.

800 LİRAYA TIRMANIYOR

Trabzon'da uçak biletinin 352, otobüsün ise 210 lira olduğunu söyleyen Aycı 800 liraya tırmanan bilet fiyatlarını göz ardı ederek “18 saat otobüs yolculuğu yapıp üzerine molalarda yapılan harcamalarda katılırsa uçak bileti fiyatlarının daha makul olduğunu görebilirsiniz. Bir örnek daha vermek gerekirse Van uçak bileti 250 lira iken otobüs için de bu fiyat isteniyor.” diye konuştu.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.