Tipimi beğenmezse tedavi yok mu?

Eski ilçe başkanı Yılmaz kızının başından geçen olayı anlatıp dert yandı.

30 Ocak 2020 Perşembe 10:12
Tipimi beğenmezse tedavi yok mu?

TEK DOKTOR VARMIŞ!

Eski Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde bir doktorun, iletişim problemi yaşadığını belirtip kızının tedavisini gerçekleştirmediğini öne sürdü. Yılmaz şunları söyledi:
“1 buçuk yıl önce, kızımın Uzm. Dt. Serra Nur İyisu tarafından yapılan muayene sonucunda ortodonti tedavisi başladı. 6 ay sonra doktor hanım doğum iznine ayrıldı ve hastanede tek ortadonti doktoru olduğundan 7 ay da bir işlem yapılmadan bekledik.”

KONU CİMER’LİK OLDU

“7 ay sonra yeniden diş tellerimizle ilgilenilmeye başlandı. Alt tellerin takılmasını beklerken, alt telleri kesinlikle takmayacağını ifade eden doktor hanım bunun nedenini ise kızım ile iletişim problemi yaşamış olmasına bağladı. Tedavimiz yarım kaldı. Ben hastayım doktor tipimi beğenmedi diye tedaviyi mi kesecek? Ben hastayım ama ukalayım diye doktor beni tedavi etmeyecek mi?”
Konunun CİMER’e de taşındığı öğrenildi.

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.