Tisaş'ın yetkili teknik servis ağı büyüyor

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek 16 ilde yetkili teknik servis ağı kuran Tisaş bu sayıyı 20'ye tamamlayacak.

21 Aralık 2018 Cuma 15:59
Tisaş'ın yetkili teknik servis ağı büyüyor

Trabzon'da 1993 yılında Doğu Karadeniz Silah Projesi kapsamında kurulan  TİSAŞ, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek teknik servis ağı kurdu. Şuana kadar kurulan 16 teknik servis noktası 20’ye çıkarılacak.

TİSAŞ Yurt İçi satış ve pazarlama müdürü Oğuz Bekar  düzenlediği basın toplantısında Malumunuz kargolarda silah taşıma yasağı var. Bu konuyla ilgili Jandarma Genel Komutanlığının ve EGM’ nün resmi tebligatları mevcut. Uzak illerden silah sahiplerinin tabancalarında oluşan arızalarında fabrikaya gelmeleri çok zor oluyordu ve bizler de hizmeti ayağa getirmeye karar verdik.20 farklı il belirlendi ve bu illere tek tek ziyaretler yapılarak, güvenilir, iş ahlakı ve sanatkarlığı yüksek, tanınmış, maharetli ustalarla tek tek görüşüldü. Tisaş olarak beklenti standartlarımızdan bahsettik. Prensipte anlaştığımız ustalarımızı fabrikamıza davet ederek 2-3 günlük bir oryantasyon eğitiminden geçirdik. Sonrasında sözleşmelerimizi imzalayarak sertifikalarını vererek illerine uğurladık ve aktif olarak çalışma hayatına başladılar. Her türlü bakım, tamir işlerinin yanısıra, boya ve kaplama konusunda da hizmet verilmektedir. Van – Diyarbakır – Mardin – Şanlıurfa – Gaziantep – Osmaniye – Mersin – Sivas – Kayseri – Samsun – Ankara – Konya – Antalya – İzmir – Balıkesir ve Sakarya olmak üzere 16 ilde şu anda hizmet veriyoruz.İstanbul Asya ve Avrupa yakasında ilave 2 tane, Afyon yada Uşak illeri başta olmak üzere Doğu Ege tarafında ilave 1 tane ve son hazırlıklarını yapmakta olan Muş ile birlikte toplam 4 ilave yetkili teknik servis ile toplam sayımızı 20’ ye tamamlayacağız diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.12.2018 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.