Tiski geleceği planlıyor

TİSKİ, 2020-2024 Stratejik Plan çalışmaları kapsamında kentin en önemli paydaşlarından biri olan muhtarları dinledi. Muhtarlar, sorun, çözüm önerileri ve düşüncelerini aktararak sürece katkı sundu.

29 Ağustos 2019 Perşembe 10:10
Tiski geleceği planlıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, “2020-2024 Stratejik Planı” için kentin paydaşlarının görüşlerini alıyor. 5 Ağustos’ta Trabzon’a sunacağı hizmetlerin daha etkin ve sürdürülebilir olması, kaynakların da daha etkin ve verimli şekilde kullanılabilmesi adına izlenilecek stratejik planın hazırlanması için kurum personeliyle bir çalıştay düzenleyen TİSKİ, şimdi de muhtarları dinledi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda, şehrin her noktasından gelen muhtarlarla; sorunlar, çözüm önerileri ve temenniler masaya yatırıldı.

TEKATAŞ: “BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

Akademisyen Dr. Volkan Erkan tarafından verilen bilgiler ışığında mahalle ve bölgelerinin sorunlarını kâğıda döken muhtarlar, sorun, teklif ve önerilerini açıkça ifade etme olanağı buldu. Gelecek yıllara ışık tutacak bir stratejik plan hazırlamak için kentin tüm paydaşlarıyla bir araya geleceklerini belirten TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’nun liderliğinde, kurumumuzun gelecek beş yılını planlayıp, profesyonel bir anlayışla ilerlemek istiyoruz. Bu noktada bizlerin en yakın çalışma arkadaşları olan muhtarlarımızın görüşleri oldukça kıymetli. Her soruna vakıf olacağız, çözümünü birlikte sağlayacağız” dedi.

“7/24 İLETİŞİM KURACAĞIZ”

Muhtar ve vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olacaklarını belirten Tekataş, “Şehrin her bir ferdinin gelecek yıllarda yapılacaklar noktasında bizlere yardımcı olmasını istiyoruz. Planlama yaparken nerelerde nelere dikkat etmemiz gerektiğini sizlerden dinleyeceğiz. Her ilçeden temsilcilerimiz burada. Bu sayede 18 ilçemizin de sorunlarına vakıf olup, çözümlerini sağlayacağız. Bu tür buluşmaları sık sık yapacağız. Hepimiz 7/24 emrinizdeyiz. İnşallah sizlerin de desteğiyle hep beraber güzel işlere imza atacağız. Buraya kadar teşrif ettiğiniz için şükranlarımı arz ediyorum.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.