Tiski sorunları yerinde dinliyor

TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, kurmaylarıyla birlikte Şalpazarı’nda başkan ve muhtarları dinledi. Sürekli sahada olduklarını belirten Tekataş, “Sorunları tüm paydaşlarımızla çözeceğiz” dedi.

05 Eylül 2019 Perşembe 10:26
Tiski sorunları yerinde dinliyor

ÜST DÜZEY ZİYARET

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerin sorunlarını muhataplarından dinliyor. Bu kapsamda seri ziyaretler gerçekleştiren TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Genel Müdür Yardımcıları Muhammet Mazlum ve Yılmaz Görmüş ile birlikte Şalpazarı’nı ziyaret etti.

KATILIM YOĞUNDU

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ı ve siyasi parti temsilcilerini makamlarında ziyaret eden Tekataş, ardından muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu toplantıda muhtarlar mahallelerinin her türlü içmesuyu ve kanalizasyon sorunlarını en yetkili makama iletti.

“ULAŞILABİLİR OLACAĞIZ”

Muhtarların sorun, talep ve önerilerini tek tek not alan TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, “Tüm ilçelerimizle bu tür toplantıları yapıp sorunları yerinde tespit edeceğiz. Telefonlarımız tüm muhtarlarımızda var ve mutlaka ulaşılabilir olacağız. Muhtarlar bizim için çok önemli. İşbirliği içerisinde çalışıp, sorunları birlikte çözeceğiz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.