Tiski’den İlk Aboneliklere Büyük Kolaylık

05 Aralık 2022 Pazartesi 17:48
Tiski’den  İlk Aboneliklere  Büyük Kolaylık

TİSKİ Genel Müdürlüğü, belde ve köyden mahalleye dönüşen yerlerdeki ilk aboneliklerde alınan ücretlerde yüzde 90 indirim uyguluyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2022 Yılı 2. Olağan Genel Kurulu’nda Tarifeler ve Abone Hizmetleri Yönetmeliğinde değişikliğe gidildi. Alınan karara göre; ilk abonelik işlemlerinde alınan “Su Tesisleri Harcamalarına Katılma Payı” belde ve köyden mahalleye dönüşen yerlerde 31 Mayıs 2023 tarihine kadar %90 indirimli olarak uygulanacak. Önceden 613,15 TL olarak uygulanan bu ücret bu indirimle birlikte 61,32 TL olarak tahsil edilecek. 

KANAL DURUM BELGESİ 10 TL 
Yine belde ve köyden mahalleye dönüşen yerlerde yapılacak ilk abonelikler için geçerli olmak üzere; mesken türü aboneliklerde 87,00 TL, işyeri ve sanayi aboneliklerinde 116,60 TL olarak uygulanan “Kanal Durum Belgesi Bedeli” 31 Mayıs 2023 tarihine kadar 10 TL olarak tahsil edilecektir.   

İMALAT VE KAPLAMA ÜCRETSİZ
Abone hizmetleri ve tarifeler yönetmeliğinde önceden yer alan şube yolu tanımlarında yol ağlarındaki imalat ve kaplama ücretleri ilgili aboneden alınıyordu. Yapılan son düzenleme ile; yol ağlarındaki kaplama ve şube yolu ücretleri süre kısıtlaması olmaksızın vatandaştan talep edilmeyecek. İlk abonelikler için bu kapsamda yapılacak tüm imalatlar, TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından ücretsiz şekilde yapılacak.

Son Güncelleme: 05.12.2022 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.