Torul Belediye Başkanından Avrasya Üniversitesine Teşekkür Ziyareti

29 Temmuz 2022 Cuma 13:37
Torul Belediye Başkanından Avrasya Üniversitesine Teşekkür Ziyareti

Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir Avrasya Üniversitesini ziyaret ederek Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız ile makamında görüştü. Avrasya Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olan Başkan Özdemir’in kızı Elif İrem Özdemir’de ziyarete babası ile birlikte katıldı.

ÖZDEMİR; AVRASYA ÜNİVERSİTESİ BÖLGEMİZ İÇİN BÜYÜK ŞANS

Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir ziyarette açıklamalarda bulundu. Özdemir “Avrasya Üniversitesi bölgemiz için gerçekten büyük bir şans. Kızım Psikoloji Bölümünü düşündüğünde uzak bir coğrafyaya gitmesine sıcak bakmadım. Hep yakınımda olmasını istedim. Yanı başımızda bulunan Avrasya Üniversitemizi tercih ettik ve kayıt yaptırdık. Dört yıl boyunca kızıma bu kurumda alanında en iyi eğitimi verildiğine eminim. Mezun olunca ilk işimiz bu güzide kurumu bölgemize, ülkemize kazandıran Ömer Yıldız başkanımızı ziyaret etmek oldu. Bu vesile ile öğrencilerimize bu süreçte desteği bulunan tüm akademisyenlerimize, üniversite çalışanlarına ve başta üniversite yönetimine sonsuz teşekkür ediyoruz. Üniversite tercihlerinin yapıldığı bu süreçte Avrasya Üniversitemizi tüm bölgemizdeki aday öğrencilere ve velilerimize tavsiye ediyorum” dedi.

YILDIZ; EVLATLARINIZ BİZLERE EMANET

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız ise misafirlerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Yıldız “ Küçük ilçelerde belediye başkanlığı yapmak çok zordur, bunu en iyi ben bilirim. Sayın başkanın ilçesindeki çalışmalarını takip ediyorum ve tebrik ediyorum. Üniversitemize en çok öğrenci gönderen iller arasında yer alan Gümüşhane ilimizden birçok öğrencinin üniversitemizi tercihlerinin en başına koyması bizleri memnun etmektedir. Yurdumuzun dört bir yanından gelecek öğrencilerimizin ailelerine bu vesile ile seslenmek istiyorum. Evlatlarınız bizlere emanettir. Ülkemizin en yaşanılabilir şehirlerinin başında olan Trabzon’da, Avrasya Üniversitesinde evlatlarınız en iyi eğitimi alacaktır” dedi.

Başkan Özdemir ziyarette Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız’a plaket takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.