Trabzon 2018 Millî Pul Sergisi Ödülleri sahiplerini buldu

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) ile Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu (TFDF) tarafından düzenlenen Trabzon 2018 Millî Pul Sergisi’nde ödül gecesi heyecanı yaşandı.

22 Ekim 2018 Pazartesi 12:42
Trabzon 2018 Millî Pul Sergisi  Ödülleri sahiplerini buldu

Koleksiyonerlere çeşitli kategorilerde ödüllerin takdim edildiği gecede Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, PTT A.Ş. Değerli Kağıtlar Daire Başkanı Mehmet Orhon ve TFDF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülkerdoğan birer konuşma yaptı.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Millî Pul Sergisi’nin bu yıl Trabzon’da düzenlenmesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Serginin başarılı bir şekilde tamamlandığını belirten Vali Yavuz, başta Türkiye’nin köklü kuruluşu PTT A.Ş., TFDF ve koleksiyonerler olmak üzere bu önemli organizasyona emeği geçen herkese teşekkür etti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Millî Pul Sergisi gibi çok güzel bir etkinliğin Trabzon’da gerçekleştirilmesi dolayısıyla PTT A.Ş. ve TFDF’ye şükranlarını sunduklarını ifade etti. PTT A.Ş. Değerli Kağıtlar Daire Başkanı Mehmet Orhon, Trabzon 2018 Millî Pul Sergisi’nin hayırlara vesile olmasını dilerken, ödüle değer görülen tüm koleksiyonerleri tebrik etti. Orhon, “Posta hizmetlerinin en önemli unsurlarından pullar, aynı zamanda bir ülkenin tarihî ve kültürel değerlerinin gelecek kuşaklara aktarılmasına ve doğal güzelliklerinin yansıtılmasına katkı sağlar” değerlendirmesinde bulundu. TFDF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülkerdoğan ise Millî Pul Sergisi’ne başta öğrenciler olmak üzere Trabzon halkının büyük ilgi göstermesinden memnuniyet duyduklarını kaydetti. Ülkerdoğan, sergideki işbirliği ve destekleri dolayısıyla PTT A.Ş.’ye teşekkür etti.

Ödüller sahiplerine takdim edildi

Gecede açılış konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Millî Büyük Onur Ödülü’nü Spesyalize Türkiye Cumhuriyeti (1920-1929) Koleksiyonu ile Konak Filatelistler Derneği Başkanı Yamaç Erhan, PTT A.Ş. Millî Büyük Ödülü’nü ise Aydın Vilayetine Bağlı Sancakların Osmanlı ve Levan Posta Tarihi Koleksiyonu ile Hakan Berkil kazandı. Trabzon 2018 Millî Pul Sergisi kapsamında gerçekleştirilen yarışmalarda Büyük Altın Madalya’nın sahibi Mahmut Altıbaş, Cenk Boyalı ve Mehmet Akan olurken, Altın Madalya’yı İhsan Başaran, Yamaç Erhan, Mustafa Aydın Özgür, Sedat Çomunoğlu, Emre Utku, Ahmet Aslı, Ulvi Keser, Erkan Güley, Saadettin Kayserilioğlu, Serdar Yazgan, Muzaffer Keleş ve Atadan Tunacı, Büyük Vermey Madalya’yı Selçuk Acar, Anıl Gürsoy, Pamir Çaydaşı, Naz Tunacı, Ali Doğan Özoğul, Erden Güley, Deray Yabaneri, Hakan Yılmaz, Cengiz Ülkeroğan, Ümit Azak, Levent Aral ve Yasemin Akan, Vermey Madalya’yı Alper Tunga Arıcıoğlu, Murat Günsür, Şerif Antepli, Emre Dikilikaya, Mehmet Bostanoğlu ve Durak Kayar, Büyük Gümüş Madalya’yı Vahit Aşkın, Hayat Kayserilioğlu, Neslişah Özoğul, Barbaros Köse, Cüneyt Gemicioğlu, Burak Baktagör, Hakan Kazım Taşkıran, Ümit Azak, Selim Cihanoğlu, Engin Çakmak ve Franco Maurizio, Gümüş Madalya’yı Ceyhun Altın, Mustafa Kantar, Yasemin Hazinedaroğlu, İlaynaz Dikkaya, Bünyamin Altınok ve Hayri Alper Nişanal, Bronz-Gümüş Madalya’yı Aşkın Üçvet, Emre Anarat, Şükrü Kırdemir ve Can Dengey, Bronz Madalya’yı ise Turgay Arıcıoğlu, Şerif Antepli, Kerim Ferahkaya ve Koray Erdivanlı kazandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.