Trabzon Barosu deprem bölgesinde

Deprem nedeniyle Türkiye Barolar Birliği ve Barolarca temin edilen yardım paketleri Elazığ ve Malatya Barolarına iletildi.

28 Ocak 2020 Salı 14:23
Trabzon Barosu deprem bölgesinde

Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Filiz SARAÇ, Av. Asude ŞENOL, Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Cihan AYDIN, Gaziantep Barosu Başkanı Av. Bektaş ŞARLI, Mardin Barosu Başkanı Av. İsmail ELİK, Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Meltem AKYOL ile birlikte Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel SUİÇMEZ, Trabzon Barosu Saymanı Av. Hatice BEKAR UZUN, Elazığ Barosu Başkanı Av. Mustafa YENTÜR şahsında Elazığ halkına dayanışma ve geçmiş olsun duygularımızı iletmek ve deprem yardımlarının ulaştırılması yönündeki çalışmaları gözlemek üzere Elazığ’a gittiler.

Elazığ Barosu Başkanı Av. Mustafa YENTÜR ziyaret edildikten sonra depremde yıkılan evlerin bulunduğu bölgeler ve kurulan çadır bölgelerine gidilerek vatandaşlar ziyaret edildi, ihtiyaçları ve şikâyetleri yerinde tespit edildi.

Burada incelemeler yapan Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel SUİÇMEZ, “bu zor süreçte herkesin dayanışma sergilemesi gerektiğini belirterek, önemli olan yardımların ihtiyaç sahiplerine iletilmesi ve yardım organizasyonunun çok iyi yapılarak yardımların insanları incitmeyecek şekilde yapılmasıdır.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.