Trabzon Barosu’ndan "Mülteci Hukuku" Eğitimi Verildi.

21 Kasım 2021 Pazar 15:30
Trabzon Barosu’ndan "Mülteci Hukuku" Eğitimi Verildi.

20 Kasım Cumartesi ve 21 Kasım Pazar günleri Trabzon Barosu Yeni Hizmet Binası Konferans Salonunda Trabzon Barosu avukatlarına, stajyer avukatlara, mülteciler ve Mülteci Derneklerine yönelik "MÜLTECİ HUKUKU" konulu eğitim gerçekleştirildi

Trabzon Barosu, Karadeniz İlleri Kadın Platformu Trabzon Derneği ,Afganistan Hazaraları Kültür ve Dayanışma Derneği ve Begüm Kadın Hakları Komitesi işbirliği ile düzenlenen programa iki gün boyunca Trabzon Barosu Başkanı Avukat Sibel Suiçmez; çok sayıda avukat ve stajyer avukatla birlikte ; Karadeniz İlleri Kadın Platformu Trabzon Derneği(KİKAP)Başkanı Nilgün Turan, Afganistan Hazaraları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Gül , Afganistan Hazaraları Kültür ve Dayanışma Derneği BEGÜM Kadın Hakları Komitesi adına Kübra Yosufy ve çok sayıda mülteci katıldı.

İki gün süren seminerde eğitimler Sığınmacılar ve Göçmenler Dayanışma Derneği Genel Koordinatör Yardımcısı, TBB Mülteci Hakları çalışma grubu genel sekreteri Av. Ayşegül Yalçın Eriş ve İstanbul Barosu İnsan Hakları Merkezi Başkanı Tuğçe Duygu Köksal tarafından verildi.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen eğitim semineri sonrasında Baro Başkanı Avukat Sibel Suiçmez tarafından eğitmenlere plaket, KİKAP başkanı Nilgün Turan tarafından teşekkür belgesi takdimi yapılmıştır.

Son Güncelleme: 21.11.2021 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.