Trabzon Botanik 30 Ağustos’ta hizmete açılıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı Trabzon Botanik 30 Ağustos’ta hizmete açılıyor.

27 Ağustos 2018 Pazartesi 16:49
Trabzon Botanik 30 Ağustos’ta hizmete açılıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı Trabzon Botanik 30 Ağustos’ta hizmete açılıyor. 9-14 Temmuz tarihlerinde Tanıtım Günleri gerçekleştirilen Trabzon Botanik, tanıtım etkinliklerinin tamamlanmasının ardından ziyarete kapatıldı ve Trabzon halkının talep ve önerileri çerçevesinde son çalışmalar tamamlandı. Karadeniz Bölgesi’nde ilk ve tek olma özelliği taşıyan Trabzon Botanik, 30 Ağustos saat 14.00’da düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuza verdiğimiz bir büyük sözü daha yerine getirmiş olmanın, şehrimize büyük bir çekim merkezi daha kazandırmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Trabzon Botanik’te incelemelerde bulunarak açılış öncesi son çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon Botanik’in, 9-14 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz Tanıtım Günleri sırası ve sonrasında halkımızın ve şehrimizdeki misafirlerimizin akınına uğraması ne denli doğru bir iş yaptığımızı ortaya koymuştur. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ıncı yıldönümünde Trabzon Botanik kapılarını insanlığın hizmetine açacaktır. Tüm halkımızı açılış törenine ve bu önemli eseri gezip görmeye davet ediyorum. Ortahisar ilçemizin Çamoba Mahallesi’ndeki 103 dönümlük alanı botanik yapılması şartıyla belediyemize tahsis eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şehrimiz adına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.